oproep NL FILM

Onderwerp: Vrachtwagens voor filmopnames

We (NL FILM) zijn bezig een nieuwe internationale film te produceren, een gedeelte wordt in Nederland opgenomen. Samen met Chris proberen we alle auto’s te regelen die in het script staan. Chris is een car-handler (hij verzorgt dus de voertuigen voor tv en film) met een hoop films op zijn naam. Ik doe de productie van films en tv-series en werk vaak samen met Chris. We werken nu samen aan deze film. De film speelt zich af in de tweede wereldoorlogen daar hebben we wat vrachtwagens, tractoren en auto’s voor nodig. Nou zijn voertuigen uit de jaren 20, 30 en 40 natuurlijk perfect voor in dat straatbeeld. Ze hoeven niet allemaal blinken te zijn. Steker nog, als ze er gebruikt uitzien is dat ook perfect. 
Ik zou graag in contact willen komen met de mensen die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan dit bijzondere project. Wanneer, waar en hoeveel dagen precies krijgen we nog te horen. In ieder geval tussen 15 en 28 april. Slag om de arm, maar ik denk dat het vier verschillende opnamedagen worden. Een dagje per voertuig, het zijn verschillende settings waarbij elk maar een keer gebruikt kan worden. De locaties worden op dit moment bezocht om te bepalen waar we precies gaan filmen. Dat kan Amsterdam zijn maar ook meer richting Arnhem en Dordrecht. En natuurlijk zal dit tegen betalen zijn. Omdat het onmogelijk is om alle voertuigen zelf op te halen is het gewenst dat de eigenaar met het voertuig komt en er een leuke dag van de maken. 

We hebben dus nog wel even maar de regisseur wil graag de voertuigen op foto’s zien en keuzes kunnen maken, het zou fijn zijn als we dat snel zouden kunnen doen. We hebben verschillende voertuigen in het script staan, dus ik zou ze allemaal willen laten zien aan de regisseur. Zou je misschien al kunnen polsen of er interesse is bij de leden? Het is wel handig om te weten als iemand sowieso niet kan/wil of dat het voertuig er niet meer is.

Nou, ik hoop snel van jullie te horen, het wordt iets om nooit te vergeten denk ik!

Groetjes Sander
Voor vragen kun je me altijd even bellen…
0631003937

PS: als mensen enthousiast zijn kunnen ze me ook meteen mailen op sanderfoppele@gmail.com. Een of twee foto’s van de voertuig, merk, type en bouwjaar erbij en telefoonnummer. Zou top zijn!